Yhdessä onnistunut asuntokauppa

 In 2016
pekka-linna-juristiblogi-30

Oman kodin myymisestä on useita tarinoita ja kokemuksia. Jokaisen asuntoa myyneen ja ostaneen tarina on omanlaisena – täynnä vahvoja kokemuksia, odotuksia sekä ennen kaikkea vahvoja tunteita. Asunnon vaihtaminen ajankohtaistuu kovin erilaisissa elämän muutostilanteissa, joihin sisältyy usein iloja mutta toisinaan myös suruja. Oman kodin myyminen ja vaihtaminen on yksi elämän suurimmista asioista.

Olemme julkaisseet Valkoisen Kirjan. Kirja on kooste matkakertomuksista välittäjiemme sekä tuhansien asiakkaittemme aikaisemmista kohtaamisista, mutta myös rohkea tulevaisuuden askel kohti uudenlaista asuntokauppaa. Asuntokauppaa, joka rakennetaan ja tehdään OPKK-joukkueen ja asiakkaan kanssa – yhdessä.

Valkoinen Kirja on perimmältään yhdessä etsimistä, yhdessä löytämistä sekä uusien ideoiden tunnistamista. Kirja on samalla sekä pieniä että suuria tekoja, joilla yhdessä edistämme onnistuneen ja turvallisen asuntokaupan syntymistä.

Omasta kodista luopuminen, sen historian taakse jättäminen sekä uuden elämänvaiheen suunnittelu on meille kaikille jossakin määrin haastava hetki. Tästä syystä olemme OPKK:ssa halunneet tehdä tästä hetkestä mahdollisimman vaivattoman ja turvallisen, mutta myös mieleenpainuvan tapahtuman.

Kokosimme työntekijöidemme pitkän työkokemuksen perusteella onnistuneen asuntokaupan keskeisimmät ainesosat yhteen. Tiivistimme asunnon myynnin eri vaiheet selkeään muotoon. Tällä haluamme auttaa sinua havaitsemaan ja ymmärtämään asunnonvälityksen merkittävimmät asiat ja sinun mahdollisuutesi auttaa tässä myyntiprosessissa. Meillä kaikilla on sama tavoite: saada kotisi myytyä kohtuullisella ajalla mahdollisimman hyvällä hinnalla.

Maailma ympärillämme muuttuu. Tämä tuo mukanaan kauppaa suunnitteleville osapuolille aikaisempaan verrattuna erilaisia odotuksia, toiveita sekä vaatimuksia. Näihin haasteisiin on hyvä vastata asuntoa myyvän ja markkinointia hoitavan alan ammattilaisen hyvällä & toisia ymmärtävällä yhteistyöllä.

Tiedämme, että paras lopputulos saavutetaan silloin, kun kotiaan myyvä ja OPKK:n välittäjä tekevät tiivistä yhteistyötä koko myyntiprosessin ajan. Kehitimme yhteistyön apuvälineeksi ainutlaatuisen Valkoisen Kirjan tämän yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Lupaamme sinulle, että meillä voit vaikuttaa.

Tämän ainutlaatuisen Valkoisen Kirjan saat ammattilaisiltamme tehdessäsi kanssamme kotisi myyntitoimeksiannon. Kirja on yksi osa prosessia, jolla koko välitysjoukkueena pyrimme oppimaan tässä muutosten maailmassa asiakkaamme kannalta aina vain parempaa ja tuloksekkaampaa tapaa toimia.

Haluamme myös tarjota kodistasi kiinnostuneelle kotisi parhaat puolet. Tätä tavoitetta palvelemaan olemme kehittäneet Tunnin stailaus-palvelun. Tässä palvelussa yhteistyökumppanimme laittavat kotisi mahdollisimman hyvään valokuvaus- ja esittelykuntoon.

Turvallista matkaa kohti onnistunutta asuntokauppaa!

Pekka Linna

varatuomari, LKV

op-kiinteistokeskus-juristin-blogi
Recent Posts

Start typing and press Enter to search